Marktonderzoeksbureau helpt u succesvol te zijn

Marktonderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies helpt klanten met het verkrijgen van de benodigde inzichten om succesvol te zijn. Marktonderzoek is onderdeel van een informatieproces dat besluitvorming en beleid ondersteunt en als marktonderzoeksbureau leveren wij diensten voor ieder onderdeel van het proces. Al onze diensten kunnen individueel worden uitgevoerd, maar zijn tevens ook op elkaar afgestemd.  Wij bieden zowel full-service ondersteuning als uitbesteding van deeltaken, afhankelijk van het budget, de tijd en de behoefte van de klant. Bij ons staat de klant centraal!

Almere Marktonderzoek Advies werkt door heel Nederland, en indien gewenst, ook buiten onze landsgrenzen. Almere is onze standplaats, vanuit hier worden alle projecten aangestuurd. Een centrale plek in Nederland waardoor het hele land voor ons en onze medewerkersgoed bereikbaar is.

Een marktonderzoeksbureau met expertise

Kiest u voor expertise, dan kiest u voor marktonderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies. Wij hebben ervaring in zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Als ervaren marktonderzoeksbureau bieden wij namelijk diverse typen van onderzoek zoals online onderzoek, face-to-face onderzoektelefonisch onderzoek en schriftelijk onderzoek aan. Tevens is er een optie tot het laten uitvoeren van respondentselectie, een quickscan of kunnen wij uw data-entry en codering verzorgen. Daarnaast heeft Almere Marktonderzoek Almere als marktonderzoeksbureau ook ervaring met groepsgesprekkenobservaties en tracking, bezoeken wij uw bedrijf als mysteryshopper om de mate van klantgericht handelen te controleren en bieden wij desk research aan. Afhankelijk van uw onderzoeksvraag zijn er ook verschillende combinaties mogelijk

Het proces van marktonderzoeksbureau Almere Marktonderzoek AdviesMarktonderzoeksbureau

Allereerst voert Almere Marktonderzoek Advies een intakegesprek met de klant, zodat de juiste beslissing wordt genomen en duidelijk wordt wat de onderzoeksdoelstelling is. Aan de hand van de vraagstelling van de klant wordt de uitvoering, opzet en realisatie van het uit te voeren onderzoek bepaald. Nadat alle gegevens uit het onderzoek zijn verzameld, volgt de dataverwerking en analyse, zodat wij de juiste conclusies en aanbevelingen kunnen geven aan de klant.

 

Meer dan alleen een marktonderzoeksbureau

Bij Almere Marktonderzoek Advies staat de klant centraal. Wij vinden onderzoek altijd maatwerk. Het onderzoek van Almere Marktonderzoek Advies moet aansluiten bij de vraag van de klant, de actuele ontwikkelingen en de doelgroep van de klant. Als marktonderzoeksbureau denken wij actief mee met de vraag van de klant en bieden wij diverse onderzoeksmethoden en concrete actiepunten voor succes. Complexe cases zijn geen probleem met de ervaring van het team van Almere Marktonderzoek Advies. Een persoonlijke oplossing of een combinatie van bestaande methoden, de klant is altijd verzekerd van een passende opzet en een effectieve oplossing.

Marktonderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies bestaat uit een team deskundigen dat dankzij jarenlange ervaring en complexe cases precies weet welke oplossing het best bij de klant past. Wij bieden als marktonderzoeksbureau maatwerk en niets minder! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met marktonderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies voor aansluitend advies op maat, door een e-mail te sturen naar info@almeremarktonderzoek.nl of te bellen naar 036-5372814.