Marktonderzoeksbureau AMA

Waarom marktonderzoek door AMA?

Marktonderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies helpt klanten met het verkrijgen van de benodigde inzichten om succesvol te zijn. Marktonderzoek is onderdeel van een informatieproces dat besluitvorming en beleid ondersteunt en als onderzoeksbureau leveren wij diensten voor ieder onderdeel van het proces. Al onze diensten kunnen individueel worden uitgevoerd, maar zijn tevens ook op elkaar afgestemd. Wij bieden zowel full-service ondersteuning als uitbesteding van deeltaken, afhankelijk van het budget, de tijd en de behoefte van de klant. Bij ons staat de klant centraal!

Almere Marktonderzoek Advies werkt door heel Nederland, en indien gewenst, ook buiten onze landsgrenzen. Almere is onze standplaats, vanuit hier worden alle projecten aangestuurd. Een centrale plek in Nederland waardoor het hele land voor ons en onze medewerkers goed bereikbaar is.

Marktonderzoeksbureau met expertise

Kiest u voor expertise, dan kiest u voor onderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies. AMA beschikt over het keurmerk NEN-ISO 2022252:2012 voor Markt-, opinie- en maatschappelijk onderzoek. Door het toepassen van deze norm hebben opdrachtgevers van AMA de zekerheid dat marktonderzoeksprojecten volgens de gerenommeerde kwaliteitseisen inzake marktonderzoek uitgevoerd worden. Alle producten en diensten die AMA aanbiedt voldoen aan de internationaal gestelde eisen voor het uitvoeren van betrouwbaar en objectief onderzoek.

AMA heeft ervaring in kwantitatief, kwalitatief en observatie onderzoeken. Als ervaren en fullservice marktonderzoeksbureau bieden wij diverse typen van onderzoek aan, onder andere: online onderzoek, face-to-face onderzoektelefonisch onderzoek en schriftelijk onderzoek. Tevens is er optie tot het laten uitvoeren van respondentselectie, quickscans, parkeertellingen of kunnen wij uw data-entry en codering verzorgen. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met groepsgesprekkenobservaties, bezoeken wij uw bedrijf als mysteryshopper om de mate van klantgericht handelen te controleren en bieden wij deskresearch aan. Afhankelijk van uw onderzoeksvraag zijn er ook combinaties van verschillende typen onderzoek mogelijk.

Meer dan alleen een marktonderzoeksbureau

Bij Almere Marktonderzoek Advies staat de klant centraal. Wij vinden onderzoek altijd maatwerk. Het onderzoek moet aansluiten bij de vraag van de klant, de actuele ontwikkelingen en de doelgroep van de klant. Als marktonderzoeksbureau denken wij actief mee met de vraag van de klant en bieden wij diverse onderzoeksmethoden en concrete actiepunten voor succes. Complexe cases zijn geen probleem met de ervaring van het team van AMA. Een persoonlijke oplossing of een combinatie van bestaande methoden, de klant is altijd verzekerd van een passende opzet en een effectieve oplossing.

“Altijd Meer Aandacht”

 

Zo omschreef een klant AMA, “Altijd Meer Aandacht”. En dat is voor ons ook de belangrijkste kracht. Een overzicht van onze klanten en referenties vindt u hier. 
Een goede samenwerking, professionaliteit & kwaliteit en natuurlijk onze interviewers maken dat wij uw projecten van A tot Z kunnen uitvoeren, begeleiden en monitoren zodat wij binnen alle aspecten van uw onderzoek meer aandacht leveren. U mag van ons meer verwachten dan alleen maar standaard oplossingen, wij leveren voor uw onderzoek maatwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Onderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies bestaat uit een team deskundigen dat dankzij jarenlange ervaring en complexe cases precies weet welke oplossing het best bij de klant past. Wij bieden als marktonderzoeksbureau maatwerk en niets minder! Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ons op voor aansluitend advies op maat, door een e-mail te sturen naar info@almeremarktonderzoek.nl of te bellen naar 036-5372814.

 

Marktonderzoeksbureau AMA