Samenwerken met AMA

Waarom samenwerken met AMA?

Samenwerken met Almere Marktonderzoek Advies kan zowel voor full-service marktonderzoek als onderzoek in deelprojecten. Wij kunnen uw onderzoek van opzet tot presentatie van de resultaten uitvoeren. Heeft u zelf specialistische kennis binnen uw organisatie in huis? Dan kunnen wij ook een deel van de onderzoeksopdracht uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dataverzameling, of de dataverwerking. Wij zoeken altijd naar de meest ideale combinatie van samenwerking voor het maximale resultaat. U mag van ons meer verwachten dan alleen maar standaard oplossingen, wij leveren voor u onderzoek op maat.

Door de korte communicatielijnen en één vast contactpersoon binnen onze organisatie heeft u altijd direct contact en inzicht in de voortgang van uw onderzoek. Onze medewerkers zijn veelal vele jaren werkzaam bij AMA en optimaal op elkaar ingespeeld. Door de diversiteit aan kennis, opleiding en ervaring is er altijd een passende specialist voor uw onderzoeksvraag.

Tijdens het onderzoek kunnen we door deze manier van communicatie direct inspelen op de onvoorziene omstandigheden, gewenste aanpassingen of extra wensen. Dit is onze kracht in de samenwerking met onze opdrachtgevers: flexibel en efficiënt!

Het proces van marktonderzoeksbureau Almere Marktonderzoek Advies

Allereerst voert Almere Marktonderzoek Advies een intakegesprek met de klant, zodat de juiste beslissing wordt genomen en duidelijk wordt wat de onderzoeksdoelstelling is. Aan de hand van de vraagstelling van de klant wordt de uitvoering, opzet en realisatie van het uit te voeren onderzoek bepaald. Nadat alle gegevens uit het onderzoek zijn verzameld, volgt de dataverwerking en analyse, zodat wij de juiste conclusies en aanbevelingen kunnen geven aan de klant.

De opgedane kennis en ervaring  tijdens eerdere projecten zal direct worden ingezet en gebruikt voor nieuwe opdrachten. Het wiel wordt dus maar één keer uitgevonden en / of speciaal voor u op maat gemaakt. Dit verhoogt de efficiëntie en verlaagt de kosten. Wij zijn een pragmatisch bureau dat in korte lijnen communiceert, voor, tijdens en na het onderzoeksproces.

“What you see is what you get, and more!”

 

Wij horen graag waar wij zaken kunnen verbeteren, maar laten u (vanuit onze expertise) ook weten waar wij denken dat dingen beter of anders uitgevoerd zou kunnen worden.

Kijk bij onze typen onderzoek of producten voor de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw organisatie.

 

Samenwerken met AMA