Waarom kiezen voor AMA?

waaromAMA

 • trefzekere antwoorden op marketing en managementvragen
 • …een hoge kwaliteit: AMA is aangesloten bij MOA & ISO gecertificeerd (ISO 20252: Markt-, opinie- en maatschappelijk onderzoek)
 • …een persoonlijke benadering: Korte lijnen en één aanspreekpunt
 • …een korte doorlooptijd en hoge flexibiliteit
 • …een totaalaanbod van onderzoek: van alleen dataverzameling tot en met rapportage en advisering
 • …altijd maatwerk onderzoek
 • …een combinatie van diverse typen onderzoek voor het beste resultaat
 • …een eigen in-home callcenter
 • …eigen team aan interviewers op locatie en telefonische interviewers die door AMA zelf zijn opgeleid en constant worden getraind
 • …eigen online systeem waar vragenlijsten geheel in de huisstijl van de opdrachtgever of AMA kunnen worden opgesteld
 • …personeel dat past bij de type opdracht / doelgroep

 

AMA ondersteunt organisaties o.a. op het gebied van klant-, product- en medewerkersvraagstukken, in zowel Business-to-Business als Consumentenmarkten. De resultaten van ons onderzoek leiden tot advies op het gebied van strategie, positionering, processen, producten en diensten, communicatie en segmentatie. Ook adviseren wij klanten aan de hand van medewerkers onderzoek over de behoeften en motivaties van hun medewerkers.

Daarnaast hebben wij (online) marketingkennis in huis. Marktonderzoek is de basis van een gedegen marketingplan, met onze kennis op marktonderzoek en marketinggebied kunnen wij u van een totaaladvies voorzien. Wil je weten of wij jou hiermee kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Voor wie?

Grote, middelgrote en kleine bedrijven die al jaren bestaan of nog in de opstartfase zitten, gemeentes, overheden en andere instellingen. Iedereen die inzicht in de mening van hun klanten, bezoekers of medewerkers wil hebben, de doelgroep in kaart wil brengen, klantprofielen wil opstellen of op enige andere wijze onderzoek wil doen naar (potentiële) producten en/of dienstverlening.

AMA verplaatst zich in de situatie van de opdrachtgever. Daardoor passen onderzoeksresultaten en aanbevelingen naadloos in uw beleidsruimte, cultuur en budget. Dergelijke onderzoeken doen wij al jaren voor diverse grote en kleine partijen, van NS, ARAG en diverse grote gemeenten tot aan de lokale accountant of voedselproducent. Onze ervaring spreid zich over diverse branches en typen opdrachtgevers.

Meer informatie?

Wij maken altijd een vrijblijvende offerte. Dit kan voor de alle mogelijkheden in onderzoek, een kleine greep uit de diverse producten: Evenementenmonitor, Klanttevredenheidsonderzoek, Productonderzoek, Medewerkerstevredenheidsonderzoek, Imago onderzoek, Parkeerdrukmeting en Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan. Zie meer uitleg over de verschillende typen onderzoek die AMA voor u kan uitvoeren en al onze Producten op de betreffende tabbladen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

 

Waarom kiezen voor AMA?