Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)

Wat is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)?

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) maakt het mogelijk om op een gestructureerde manier de veiligheid van winkelgebieden en bedrijventerreinen te verbeteren. Het KVO is ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Hierbinnen is een onderscheid is gemaakt tussen een KVO voor winkelgebieden en voor bedrijventerreinen. Het helpt de betrokken partijen om inzicht te krijgen in de veiligheid van een gebied en gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken.

AMA als uw partner binnen het KVO

AMA is een full-service onderzoeksbureau en kan het Keurmerk Veilig Ondernemen, afhankelijk van uw tijd, budget en intern beschikbare kennis en ervaring, zowel in deelprojecten als in een totaal full-service traject voor u begeleiden en uitvoeren. In het geval dat wij een deelproject uitvoeren wordt samen met de verantwoordelijke binnen uw gemeente een taakverdeling afgestemd. Zo kan AMA, samen met de intern verantwoordelijke de betrokken partijen samen brengen, de problemen in kaart brengen en deze gezamenlijk aanpakken. Dit alles om uiteindelijk de veiligheid binnen een gebied te verhogen. Het KVO is een instrument dat structuur in dit proces aanbrengt. AMA kan deze structuur aanbrengen en is de gespecialiseerde helpende hand om de projectbegeleiding, dataverzameling, analyse en rapportage uit te voeren.

AMA heeft in de afgelopen jaren diverse keren, in samenwerking met CCV, het KVO-onderzoek uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Meer informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen is op het CCV te vinden. Ook voeren wij regelmatig Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU) onderzoeken uit in samenwerking met het CCV. Kijk voor meer informatie over KVU onderzoek laten uitvoeren door Almere Marktonderzoek Advies hier.

Meer weten?

Almere Marktonderzoek Advies denkt altijd met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.
Waarom marktonderzoek laten uitvoeren door Almere Marktonderzoek Advies? Bekijk al onze onderzoeksproducten en maak uw keuze!

 

Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)
Menu