Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU)

Wat is de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU)?

De Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU) is er speciaal om met gemeenten, horecaondernemers en de politie samen de lokale veiligheid in uw uitgaansgebied te verbeteren. In zes stappen worden de verschillende betrokken partijen samengebracht, de problemen rond de veiligheid geanalyseerd en maatregelen benoemd en uitgevoerd. KVU zorgt hierbij voor een werkbare en praktische structuur en maakt inzichtelijk welke inspanningen er nodig zijn om verbeteringen te bereiken.

Bij de KVU is de samenwerking tussen lokale partijen, zoals de gemeente, politie, horeca en het uitgaanspubliek van belang. Naast deze partijen kunnen ook bijvoorbeeld de GGD, jongeren werkers, de brandweer, bureau HALT en beveiligingsbedrijven worden betrokken.

AMA als uw partner binnen het KVU

AMA is een full-service onderzoeksbureau maar kan ook in deeltaken het onderzoek uitvoeren. Dan wordt samen met de verantwoordelijke binnen uw gemeente een taakverdeling afgestemd. Zo kan AMA, samen met de intern verantwoordelijke de betrokken partijen samen brengen, de problemen in kaart brengen en deze gezamenlijk aanpakken. Dit alles om uiteindelijk de veiligheid in het uitgaansgebied te verhogen. KVU is een instrument dat structuur in dit proces aanbrengt. AMA kan deze structuur aanbrengen en is de gespecialiseerde helpende hand om de dataverzameling, analyse en rapportage uit te voeren.

AMA heeft in de afgelopen jaren diverse keren, in samenwerking met CCV, de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Meer informatie is op het CCV te vinden. Ook voeren wij regelmatig onderzoeken voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) uit in samenwerking met het CCV. Kijk voor meer informatie over KVO onderzoek laten uitvoeren door Almere Marktonderzoek Advies hier.

Meer weten?

Almere Marktonderzoek Advies denkt altijd met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.
Waarom marktonderzoek laten uitvoeren door Almere Marktonderzoek Advies? Bekijk al onze onderzoeksproducten en maak uw keuze!

 

Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan (KVU)

Gerelateerde cases: