Wethouder Mark Pol bezoekt jubilerend Almere Marktonderzoek Advies

Almere DEZE WEEK – 13-09-2017

ALMERE – Almere Marktonderzoek Advies (AMA) bestaat dit jaar 20 jaar. Daarom nodigde de directie van AMA wethouder Mark Pol uit voor een bedrijfsbezoek en nadere kennismaking.
Wethouder Pol bezoekt vaker bedrijven in Almere, om uiteenlopende redenen maar vooral ook om persoonlijk feeling te houden met het bedrijfsleven. Tijdens het bezoek sprak AMA met Pol over de ontwikkelingen in de branche en de veranderingen in de afgelopen 20 jaar. Daarnaast werd uitgebreid besproken hoe het is om ondernemer in Almere te zijn. Maar vooral is er gekeken naar de toekomst.

AMA biedt vele methodes van onderzoek aan voor zowel het bedrijfsleven, dienstverlening, detailhandel en overheden. Zij verzenden op allerlei manieren online vragenlijsten, werken vanuit een in-home callcenter, maar Almeerders kunnen de interviewers ook overal in en buiten Almere regelmatig tegenkomen.

20 jaar is een mooie mijlpaal, daar is AMA trots op. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kansen, nieuwe energie. ‘Het kan in Almere’, AMA al 20 jaar. Nader kennismaken met AMA? Kijk op: www.almeremarktonderzoek.nl

Wethouder Pol AMA

Foto: V.l.n.r. wethouder Mark Pol, Carina van der Koogh, Roely Graman en Lucienne de Vroede. (Foto: Fred Rotgans)

Wethouder Pol AMA

Meer nieuws

TheMay50K
Maar liefst 344.000 stappen, 121 km ieder, hebben Roely en Rens van Grinsven in de…
AMA in de Almere Zaken
Klik op de link hiernaast voor het artikel. > http://almerezaken.nl/widgets/1057-bedrijfsprofiel/nieuws/994192-almere-marktonderzoek-advies-ama-levert-altijd-maatwerk
Jubileumkrant
In het kader van ons 20 jarig bestaan heeft AMA een 4 pagina’s tellende Jubileumkrant…
AlmerePanel
Vanaf 27 april heeft Almere DEZE WEEK een nieuwe rubriek: AlmerePanel. Voor deze rubriek legt…
Menu