AMAKlantInzicht weet meer van je klanten

AMAKlantInzicht is het abonnement voor ondernemers die inzicht willen hebben en houden in de mening van hun klanten.

Naast dat marktonderzoek je een goed beeld geeft van je interne omgeving, waar vervolgens op kan worden bijgestuurd, kunnen de resultaten voor externe partijen nét dat zetje geven om klant van je te worden.

Daarom hebben wij het instapmodel van marktonderzoek voor iedere ondernemer! Maandelijks of per kwartaal, middels een gestandaardiseerde vragenlijst,  je klanten online bevragen. Gestandaardiseerde  tabelrapportages tegen een lage prijs per maand / kwartaal. Hiervoor hebben wij bij AMA het abonnement AMAKlantInzicht in het leven geroepen!

Voor wie is AMAKlantInzicht?

AMAKlantInzicht is voor zowel  grote, middelgrote als kleine ondernemingen. Indien jij beschikt over een klantenbestand die je middels een gestandaardiseerde vragenlijst over een van de modules wat wil bevragen, is AMAKlantInzicht de manier om dit te doen.

Dit kunnen  bijvoorbeeld de personen die contact hebben gehad met een klantenservice van een bedrijf of klanten die een klacht hebben ingediend. Maar ook klanten die een bestelling hebben gedaan, een product of dienst hebben afgenomen kunnen worden bevraagd. Hiervoor hebben wij 3 modules opgezet: Klantcontacten algemeen (1), Klachtafhandeling (2), Bestelde en geleverde producten en/of diensten (3).

De modules kunnen in vrijwel iedere markt worden ingezet. Van webshops tot gemeentelijke klantcontact diensten, alles is mogelijk binnen de modules van AMAKlantInzicht.

Hoe werkt AMAKlantInzicht?

Er wordt gebruik gemaakt van een gestandaardiseerde vragenlijst, die op een aantal punten voor uw organisatie specifiek kan worden gemaakt. Denk hierbij aan de bejegening van de medewerker, oordeel over snelheid / afhandeling etc. Wij adviseren u hier altijd in! De vragenlijst wordt met logo’s van de opdrachtgever ontworpen.

Vervolgens wordt de doelgroep middels een email door AMA of de opdrachtgever gevraagd om deel te nemen aan het onderzoek. AMA kan deze email volledig in de huisstijl van de opdrachtgever vormgeven zodat lijkt dat het onderzoek door de opdrachtgever zelf wordt uitgestuurd. Door verzending door AMA kunnen ook achtergrondvariabelen van uw database worden gekoppeld.

Nadat de opzet definitief is, is het aanleveren van de klantgegevens het enige wat u maandelijks hoeft te doen. En natuurlijk de resultaten bekijken!

Wat kost AMAKlantInzicht?

De kosten voor een dergelijk abonnement zijn vanaf € 355 per meting*, afhankelijk van de grootte van de klantendatabase en de frequentie van afname. Voor deze prijs krijgt u maandelijks een gestandaardiseerde vragenlijst, tabelrapportage met vergelijkingen per maand / kwartaal en real-time resultaten inzien.

*Bij uitzending van N=100 mails per maand, looptijd van 12 maanden, minimale afnameduur is 3 perioden. AMA werkt volgens de richtlijnen van de wet bescherming persoonsgegevens en is verzekerd voor Cybercrime en werkt met een bewerkingsovereenkomst. Vraag ons naar alle mogelijkheden en voorwaarden!

Als kennismaking geven wij jou nu de eerste maand helemaal GRATIS (bij afname van minimaal 3 metingen)!

Geïnteresseerd in AMA KlantInzicht?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@almeremarktonderzoek.nl of via 036 – 537 28 14 voor de mogelijkheden voor uw organisatie.
Liever een ander onderzoek laten uitvoeren? Klik hier voor een overzicht van al onze producten! 

 

AMAKlantInzicht weet meer van je klanten