Passantentelling

Waarom een passantentelling?

Bij een passantentelling worden het aantal passanten vanuit de diverse bewegingsrichtingen geregistreerd. Dit resulteert in een overzicht waarin de belangrijke loopstromen zichtbaar worden gemaakt. Dit kan belangrijk zijn voor het beleid of de strategie van een organisatie. Zo kan bijvoorbeeld de huurprijs worden gekoppeld aan het aantal passanten of worden bekeken of een locatie geschikt is voor een bepaalde organisatie. Ook bij evenementen is een dergelijke telling belangrijk, om bijvoorbeeld het aantal bezoekers in te kunnen schatten of aanpassingen te kunnen doen in de loopstromen voor de veiligheid tijdens het evenement.

“Koppel je strategie aan de loopstroom”

Vaak wordt de passantentelling gecombineerd met een passantenonderzoek om een totaalbeeld te kunnen vormen. Ook dit kan geheel door AMA worden verzorgd.

Meer informatie?

Almere Marktonderzoek Advies denkt altijd met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie.
Waarom marktonderzoek laten uitvoeren door Almere Marktonderzoek Advies? Bekijk al onze onderzoeksproducten en maak uw keuze!

 

Passantentelling

Gerelateerde cases: