Data-entry en codering

Data-entry

Almere Marktonderzoek Advies kan de data-entry van uw onderzoeksresultaten verzorgen. Zo kunnen wij de gegevens van schriftelijke enquêtes, zelfinvullingen, score-cards etc. voor u invoeren en verwerken. Hiervoor hebben wij een aantal data typisten in huis. De resultaten kunnen in diverse formats worden aangeleverd, zoals: CSV, EXCEL of SPSS. Bij het verwerken van de enquêtes voeren wij direct een kwaliteitscontrole uit op logica en consistentie.

Codering

Naast de verwerking van enquêtes is het ook mogelijk om de open antwoorden te coderen om de antwoorden in percentages te kunnen weergeven. Ook voor losstaande coderingsopdrachten zijn de medewerkers van AMA beschikbaar.

Analyse en rapportage

Ook kunnen wij de data analyses doen en de eventuele rapportage in de gewenste huisstijl verzorgen. Zo maken wij voor diverse opdrachtgevers, die bijvoorbeeld zelf een onderzoek&statistiek afdeling in huis hebben, rapportages naar aanleiding van de door henzelf verzamelde (veelal online) data. Onze marktonderzoekers bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw organisatie.

Data-entry

Neem voor meer informatie contact met ons op om mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.
Benieuwd naar alle onderzoeksmethoden? Neem dan een kijkje op onze onderzoek pagina!

Naast data-entry voeren wij ook complete onderzoeken uit zoals: face-to-face onderzoektelefonisch onderzoek en online onderzoek.