Flevolandse zakenvrouw

Op 10 oktober is Roely Graman verkozen tot Flevolandse Zakenvrouw. Op deze verkiezing kregen wij veel bloemen, felicitaties en reacties.

Hartelijk dank daarvoor!!

Een aantal van de reacties op de benoeming “Flevolandse Zakenvrouw 2007”

– Henk Hemelaar, NS Commercie:“Van harte gefeliciteerd. Mooi resultaat, om met recht trots op te zijn.En alle voorstemmers hadden gelijk (hoewel ik de andere kandidaten niet ken, moeten die wel van verdomd goede huize komen om jou te verslaan)”

– Johan Schilder, Molenaar & Zwarthoed Adviseurs B.V.:“Als we ergens niet aan getwijfeld hebben…. Vanuit het allermooiste plekje op aarde, willen wij jullie VAN HARTE FELICITEREN met deze prachtige benoeming.
Het was voor ons al een eer om jullie in ons klantenbestand te hebben, we zijn er nu nog trotser op!”

– Erna Froon, Happy Customers:“Super gefeliciteerd! Op naar zakenvrouw van Nederland.”

– Lammert Wierstra, Gemeente Almere:
“Een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel terechte nominatie.
Ik ben trots deze zakenvrouw te kennen en als “klant van hoog niveau” te mogen ervaren. Eerlijk, gedreven, gevoelig en daarnaast zakelijk. Top!”

– Irma Terhaag, Zorggroep Almere:“Nou; gefeliciteerd! Waarom verbaast het mij niet?”

– Peter de Haan,Willems Van der Baan Advocaten: “Hartelijk gefeliciteerd met jouw nominatie FOS Zakenvrouw 2007. Dik verdiend!Als het aan mij ligt wordt die nominatie de 1e prijs!”

– Jacob Brobbel, Hollander Techniek:“Ere wie ere toekomt, erg leuk dat je gekozen bent, het is ook knap hoe `en AMA en de Triathlon in goede banen weet te leiden en daarnaast nog mensen in je ‘ omgeving’ ziet staan”

– Joost Stam, Group4Security: “Zoals één of andere bekende nederlander zou zeggen; “das logisch”. Heel erg gefeliciteerd met jouw uitverkiezing.”

– Lars Karmelk, Sportservice Flevoland:“Van harte, Roely. Een mooi kwaliteitslabel voor jullie bedrijf.”

– Jacco de Fourny, Brockhoff van Leeuwen
“Van harte Roely veel plezier met je verworven status van zakenvrouw van het jaar het is je gegund.”

– Elsbeth Boes, NS Commercie:
“Dat is nog eens een mooie titel en zeker iets om trots op te zijn! Ik weet natuurlijk niet van wie je allemaal gewonnen hebt, maar ik kan me goed voorstellen dat ze jou hebben gekozen. Je vroeg je dinsdag af of jullie soms niet teveel ‘doorzeuren’, maar blijkbaar is jouw/jullie manier van werken helemaal OK en wordt het zelfs zeer gewaardeerd. Knap werk. Geniet van je succes!”

– Hans Beukers, Gemeente Lelystad Commercie:“Hartelijk Gefeliciteerd met deze prestigieuze prijs. Ga je nu op voor Zakenvrouw van Nederland?”

– Henk Klein Poelhuis, Gemeente Almere: “Van harte gefeliciteerd met deze uitverkiezing. Geheel en al verdient en een mooie kroon op al het werk! Fantastisch voor jullie”

– Trees Wennink, interviewer AMA: “Hee meid, geweldig zeg! Van harte gefeliciteerd hiermee. Ik ben hartstikke trots op mijn baas J !”

Meer nieuws

AlmerePanel
Vanaf 27 april heeft Almere DEZE WEEK een nieuwe rubriek: AlmerePanel. Voor deze rubriek legt…